Projectes d’Aigua

carles-projectes-d'aiguaokProjectes d’Aigua imparteix cursos en diversos postgraus universitaris i periòdicament realitzem tallers i xerrades. 
El nostre àmbit de formació es centra dins el camp estricte de la nostra formació i experiència, és a dir: en la millora de la qualitat de l’aigua a través de processos biològics i naturals.

Projectes d’Aigua som una empresa de biòlegs i tècnics de l’aigua que desenvolupem la nostra activitat dins el camp de la depuració a través de processos naturals. L’aplicació d’aquests coneixements ens permeten entre d’altres: la creació i el disseny de piscines o estanys pel bany amb aigua completament viva i natural, lliure de qualsevol sistema físic i químic desinfectant, la depuració d’aigües residuals a través de tecnologies biològiques de macròfites, i l’optimització en la gestió i el cicle global de l’aigua d’un habitatge, atorgant a cada qualitat d’aigua l’ús més adequat. Així mateix també assessorem per a la millora de la qualitat paisatgística i de l’aigua d’estanys i basses agrícoles i altres elements aquàtics.

Contacte: Carles Pérez Ortega

Mail: info@projectesdaigua.es

Tel: 609533583

www.projectesdaigua.com