Biofusteria

Fusteria compromesa amb la salut, l’estalvi energètic i fer de les nostres cases llars. Qualitat en finestres i mobiliari fet a mida, tancaments exteriors de fusta, d’alt aïllament acústic i tèrmic. Fabriquem i dissenyem mobles creatius i personalitzats amb fustes responsables i vernissos 100% ecològics.

Fusteria compromesa amb la salut, l’estalvi energètic i fer de les nostres cases llars. Ens dediquem a la fabricació, comercialització e instal.lació de finestres i mobiliari fet a mida.

Aquest projecte neix de l’experiència de treballar en diverses fusteries i compartir hores amb ebanistes, tallistes i escultors. La practicitat d’uns i la sensibilitat dels altres, van despertar en mi la idea de crear un tipus de fusteria professional i alhora respectuosa.

Ens hem especialitzats en tancaments exteriors de fusta, d’alt aïllament acústic i tèrmic, comprometent un estalvi real en el nostre consum energètic.

Fabriquem i dissenyem mobles creatius i personalitzats amb fustes responsables i vernissos ecològics. Experiència en projectes de Bioconstrucció, tancaments de fusteria per habitatges construïts amb bales de palla i construcció natural.

Contacte: 

Manu Gayete- BIOFUSTERIA

info@biofusteria.com

659312880 -Tremp

www.biofusteria.com

Facebook:  https://www.facebook.com/biofusteria/?ref=hl

Instagram: https://www.linkedin.com/in/manu-gayete-828a003b

Linkeding:  https://www.linkedin.com/in/manu-gayete-828a003b