Gerard Mateu · Consciència

Sóc graduat superior en Arts Aplicades al Mur, interiorista i bioconstructor

En el meu projecte personal uneixo les seves tres passions: els materials naturals, el disseny d’interiors i l’art, per crear espais singulars i únics, de gran sensibilitat, on el benestar és la màxima prioritat.

Vaig començar el meu contacte amb el món ‘material’ a l’Escola d’Art d’Olot, on vaig estudiar el Grau Superior en Arts aplicades al mur. En aquests anys vaig assolir coneixements d’estètica i història de l’art i vaig experimentar amb diferents tècniques de pintura, escultura, pintura al fresc, art efímer, instal·lacions, performances i fotografia. Després d’un temps dedicant-me de manera professional a la pintura, realitzant exposicions, vaig decidir aprofundir en una altra de les meves passions: l’ecologia, la sostenibilitat.

Per tradició familiar, havia tingut contacte amb el món de la construcció, arribant a ser encofrador durant un temps. Però aquest ofici, encara que m’agradava molt perquè és molt manual, no em satisfeia perquè sentia que em faltava alguna cosa o, més aviat, dues coses: una coherència amb els meus valors mediambientals, i desenvolupar la meva faceta més creativa.

Així, vaig començar a especialitzar-me en bioconstrucció, on he treballat els darrers quinze anys, formant-me a través de cursos especialitzats a Mèxic i Espanya i, sobretot, amb el treball i l’experimentació diaris.

Finalment, el 2015 vaig decidir professionalitzar el meu interès pel disseny amb un Postgrau en interiorisme, per poder oferir els meus serveis com a biointeriorista, dissenyador d’interiors especialitzat en construcció sostenible.

Estàs interessat en la sostenibilitat i necessites una reforma o vols construir una casa? M’encantaria parlar amb tu, dóna la casualitat que són els meus temes favorits.

Disseny d’interiors│Construcció amb terra│Arrebossats│Reformes│Obra nova│Rehabilitacions│Construcció amb palla│Construccions vegetals│Stands│Escaparatisme│Creació de mobiliari i objectes decoratius
consciencia.cat
gerard@consciencia.cat
T. 0034 628 438 237