Terram

– Aplicació d’arrebossats de terra i calç. Possibilitat de realitzar diferents tipus d’acabats, lliscat, esponjat, o altres tècniques com el Tadelakt.  

– Elaboració de parts de la construcció, com ara la realització de BTC (blocs de terra comprimits), Adobes, mur de Tapia o altres tècniques de terra.

– Construcció de petites edificacions. 

– Anàlisi i caracterització de la terra per a la seva utilització en la construcció.

 

Plataforma formada per professionals del món de l’arquitectura i de l’enginyeria que té per objectiu promoure la construcció amb terra. Difonem un tipus d’arquitectura més saludable, natural, respectuosa amb el medi ambient i amb les necessitats de les persones.

 

Creiem en els projectes participatius i en col·laboració amb associacions com a forma de transmissió de coneixement.

 

Treballem diferents línies de desenvolupament de la construcció amb terra, sempre des d’una perspectiva sostenible, bioconstructiva, racional i ecològica, mitjançant PROJECTES ARQUITECTÒNICS, realitzant parts de la CONSTRUCCIÓ o petites edificacions, CARACTERITZANT ELS TIPUS DE TERRA per a la seva utilització en la construcció, i impartint TALLERS / CONFERÈNCIES / CURSOS per a la divulgació i sensibilització de l’arquitectura amb terra.

Contacte: Terram

Mail: info@terram.cat

Tel: 607590401

www.terram.cat

www.facebook.com/infoterram

www.instagram.com/terram