Voltes nosaltres web

Voltes som una cooperativa especialitzada en diversos àmbits de l’arquitectura i l’urbanisme: bioconstrucció i sostenibilitat, rehabilitació, participació ciutadana. Les nostres línies de treball desenvolupen una arquitectura conscient amb l’hàbitat social i construït; un urbanisme inclusiu obert als processos de participació i la transformació col·lectiva; instal·lacions sostenibles innovadores amb materials naturals; així com també una formació crítica al voltant del entorn que habitem.

Busquem alternatives a la forma tradicional de viure la professió amb una organització assembleària i horitzontal.

Volem treballar transversalment amb altres disciplines, grups i professionals del sector, facilitant la seva implicació per a fomentar el coneixement compartit.

Creiem en l’apoderament a través del treball col·lectiu, la capacitat de les persones per a definir els espais que habitem, i enfoquem la nostra pràctica com una eina de transformació social. Apostem per la investigació i la rigorositat tècnica per avançar en una relació respectuosa entre l’entorn construït i la societat. Volem defensar els espais que ens inclouen a totes les persones, amb propostes que prioritzen la rehabilitació com una actitud de projecte, amb una visió entusiasta, creativa i positiva cap al futur.

Voltes som : Albert Aira, Irene Arce, Marta Arnal, Júlia Beltran, Isabel Chao, Judit Falgueras, Marc Fando, Esteve Martinez, Iñigo Mujika, Júlia de Orovio, Marina Sanahuja i Andrea Swiec.

Contacte:
Voltes Cooperativa d’Arquitectura SCCL
C/ Mare de Déu del Coll 96, Vallcarca Barcelona
93 546 58 51 / 616 42 07 33
info@voltes.coop
www.voltes.coop